[ŽT] „Jis privers Putiną tai padaryti.“ Buvęs žvalgas skelbia naujo Rusijos prezidento vardą (Video)  ()

Buvęs žvalgas prognozuoja tikrus rinkimus Rusijoje ir skelbia naujo prezidento vardą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

KGB rezervo pulkininkas, buvęs žvalgybos karininkas Sergejus Žirnovas mano, kad „Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas kitais metais ketina dalyvauti rinkimuose Rusijos Federacijoje.

Ir jei jis nebus pašalintas prieš tai, jis turi visas galimybes aplenkti Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną, interviu laidai „Argumentas“ sakė Žirnovas.

Prigožinas, mano skaičiavimais, turėtų priversti Putiną surengti tikrus Rusijos Federacijos prezidento rinkimus. Jis išeis į žmones ir pasakys: „20 metų buvote apgaudinėjami, nebuvo rinkimų, o šie rinkimai bus tikri. Aš nušausiu visus, kurie sukčiaus. Ir aš kandidatuoju prieš Putino kandidatūrą“, – įsitikinęs buvęs žvalgybos pareigūnas.

Jis pridūrė, kad jei Prigožinas nebus nužudytas iki kitų metų kovo, jis taps kitu Rusijos Federacijos prezidentu.

Žirnovas mano, kad jei Prigožinui nebūtų trukdoma ir su juo nebūtų deramasi dėl maišto Rusijoje, „vagneriečiai“ būtų įžengę į Maskvą ir užėmę Kremlių be ginkluotos kovos.

 

Kitą kartą jie nieko neskelbs – ateis į Maskvą, užims Kremlių, o iš ten nufilmuos vaizdo įrašą su nešvankybėmis, išves Putiną, pakabins jį už „Faberge“ ant artimiausios šakos“, – prognozuoja jis.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(63)
(4)
(59)

Komentarai ()

Susijusios žymos: