„Dabar jį bijo net parodyti.“ Skelbiama, ką specialiosios tarnybos padarė su Surovikinu (Video)  ()

Rusijos valdžia Surovikino tikrai neparodys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos oro ir kosmoso pajėgų vadas Sergejus Surovikinas buvo sulaikytas šalies agresorės kontržvalgybos ir šiuo metu yra tardomas. Jei maištininkas Jevgenijus Prigožinas net oficialiai lankėsi Kremliuje, Rusijos valdžia Surovikino tikrai neparodys.

Tokią nuomonę „24 kanalui“ išsakė rusų publicistas iš JAV Andrijus Piontkovskis. Anot jo, V. Putino specialiosios tarnybos galėjo su Surovikinu taip padirbėti, kad dabar jis yra baisios būklės.

Surovikinas nevykdė Putino įsakymo

Piontkovskis pažymėjo, kad diktatorius Vladimiras Putinas labai smarkiai pakeitė savo poziciją Prigožino atžvilgiu. Pirmiausia jis ragino sunaikinti „vagneriečius“, tada jie turėjo vykti į Baltarusiją, o vėliau maištininkas oficialiai apsilankė Kremliuje.

Tačiau Surovikino ten nebuvo. Matyt, generolas atsisakė vykdyti V. Putino įsakymą, nes Rostove ir net netoli Maskvos judėjusi „vagneriečių“ kolona galėjo būti sunaikinta per kelias minutes dviem lėktuvais.

Matyt, jie tiek dirbo su Surovikinu, kad jo parodyti dabar neįmanoma. Įtariu, kad Surovikinas yra tokios būklės, kad jo atvežti ir parodyti ilgai nebus galima. Noriu pabrėžti, kad tai yra karma. Surovikinas buvo vadinamas „Alepo budeliu“, „Sirijos mėsininku“, - jis pasakė.

 

Vienu metu Surovikinas vadovavo kariuomenei, kuri žiauriai naikino Siriją, nužudydama tūkstančius žmonių, kurie negalėjo smogti atgal. Sirijos berniukas, kurio istorija sukrėtė visą pasaulį, keikė Rusijos valdžią. Matyt, Surovikinui ši karma jau smogė.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(151)
(4)
(147)

Komentarai ()

Susijusios žymos: