„Ukrainiečiai yra arti didelės sėkmės.“ Estijos žvalgyba skelbia apie galingus įvykius fronte  ()

Ukrainos kariuomenė šiuo metu taikliais smūgiais smogia į rusų vadovybės postus ir logistikos centrus, taip pat vykdo sausumos puolimo operacijas Bachmuto apylinkėse.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dabartinės Ukrainos ginkluotųjų pajėgų operacijos, taip pat problemos, su kuriomis susiduria Rusijos kariai, rodo, kad Ukrainos kariuomenė yra arti didelės sėkmės fronte.

Tokį pareiškimą pareiškė Estijos gynybos pajėgų žvalgybos centro vadovas pulkininkas Margo Grosbergas, informuoja ERR.

Anot jo, Ukrainos kariuomenė šiuo metu taikliais smūgiais smogia į rusų vadovybės postus ir logistikos centrus, taip pat vykdo sausumos puolimo operacijas Bachmuto apylinkėse. Rusija savo ruožtu baigia atsargas.

„Visa tai rodo, kad ukrainiečiai yra arti didelės sėkmės“, – sakė Estijos žvalgybos vadovas.

Pulkininkas taip pat pridūrė, kad dabartinės Ukrainos ginkluotųjų pajėgų operacijos yra skirtos Rusijos daliniams sutramdyti siaurose vietose ir ieškoti priešo gynybos silpnybių. Kalbant apie kautynes ​​prie Bachmuto, Ukrainos kariuomenė sugebėjo užimti svarbiausias rajono teritorijas į pietus ir šiaurę nuo miesto ir perimti kelių kontrolę, o tai apsunkina Rusijos dalinių aprūpinimą.

 

Estijos žvalgybos duomenimis, Bachmute esantys Rusijos oro desanto pajėgų daliniai dėl didelių nuostolių gali būti perkelti į kitą vietą arba perkelti į rezervą.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(46)
(0)
(46)

Komentarai ()

Susijusios žymos: