Stulbinanti reakcija. Ką daro aršiausi Z-patriotai po Girkino suėmimo (Video)  ()

Draugai ir bendražygiai ėmė viešai išsižadėti čekisto Igorio Girkino.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Čekistas, kraštutinių dešiniųjų „Piktų patriotų klubo“ vadovas Igoris Girkinas (Strelkovas) vos patekęs už grotų pradėjo greitai prarasti savo draugus. Jo viešai išsižada artimiausi žmonės.

Girkiną pirmieji išdavė aršūs „Z-patriotai“ Vladimiras Grubnikas ir Tatjana Montian.

Grubnikas viešai ėmė tikinti, kad „Piktų patriotų klubo“ neva iš viso nėra, organizacija nepopuliari, o jis ten „atsitiktinis“ personažas ir visiškai neatsakingas.

„Nėra „Piktų patriotų klubo“! Apsieikime be visų šių nesąmonių. Yra Igoris Ivanovičius (Girkinas – red.), kuris telkė aplink save žmones. „Piktų patriotų klubas“ yra Strelkovas, niekas kitas! Ne Gubarevas, ne aš, ne kas nors kitas! Tai Strelkovas! Organizacijos kaip tokios nėra. Tokios struktūros nėra. Nieko nėra! Yra vienas Strelkovas, yra jo reputacija, jo reikšmė, jo dydis. Tai buvo jo idėja. Jis, kartoju! Ne kažkas kitas. Jis tai pasiūlė daugeliui. Dėl to į šį susitikimą iš viso atėjo 7 žmonės, tarp jų ir aš, patekau netyčia“, – tikino „ultrapatriotas“.

 

Ideologinių „zetnikų“ gretose akivaizdu, kad kyla panika, nes Kremlius prieš juos ėmėsi represijų. Čekistas ir karo nusikaltėlis Strelkovas atsidūrė už grotų, apkaltintas „ekstremistizmu“. Jo bendražygiams Kvačkovui ir Gubarevui „siuvama“ baudžiamoji byla.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(38)
(1)
(37)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()