„Gyvi nebeišeis.“ Ukrainiečiai paruošė Bachmute kai ką įdomaus. Ždanovas skelbia, kas nutiko  ()

Ždanovas paaiškino Ukrainos ginkluotųjų pajėgų veiksmus Bachmuto kryptimi.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-31 „Gyvi nebeišeis.“ Ukrainiečiai paruošė Bachmute kai ką įdomaus. Ždanovas skelbia, kas nutiko  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bachmuto kryptis išlieka viena karščiausių fronte. Ukrainos kariuomenė pasistūmėjo Andrijivkos rajone ir pusiau apsupo Kliščijivką.

Tai savo „YouTube“ kanale papasakojo karo ekspertas Olegas Ždanovas, praneša „24 kanalas“. Anksčiau jis teigė, kad rusams nebepavyks išsiveržti iš Bachmuto.

„Bachmuto kryptimi padėtis praktiškai nesikeičia – išskyrus Andrijivką. Šio kaimo rajone Ukrainos ginkluotosios pajėgos pasistūmėjo į priekį daugiau nei kilometru. Dabar Kliščijivka faktiškai yra pusiau apsupta – iš šiaurės ir pietų“, - pažymėjo V. Ždanovas.

Anksčiau Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas pranešė, kad Rusijos okupantai buvo priversti pasitraukti iš savo pozicijų netoli Andrijivkos.

Kliščijivka pasirodė esanti ugnies maiše, todėl kaime esantys rusų desantininkai gali patekti į katilą. Šiuos okupantus gali pakeisti mobilizuoti kariai, kurių Rusijai visai negaila.

 

„Jei okupantai iš tiesų vykdys rotaciją ir ten įžengs reguliarieji daliniai, kuriuos sudarys mobilizuoti kariai, Kliščijivkos išvadavimas taps kitos savaitės klausimu“, - pareiškė O. Ždanovas.

Be to, į šį fronto ruožą jau perkelta kasetinė amunicija, kuri gali apimti didelius plotus ir padaryti rusams didelių nuostolių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(189)
(2)
(187)

Komentarai ()

Susijusios žymos: