„Pasimetę kitoje dimensijoje.“ Yra būdas, kaip Rusijos politinį elitą gražinti į realybę  ()

„Oficialioji Maskva yra visiškai nereali savo perspektyvų atžvilgiu.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidento biuro vadovo patarėjas Mychailo Podoliakas pažymi, kad oficiali Rusijos vyriausybė Rusijos perspektyvas agresyviame kare prieš Ukrainą vertina atitrūkę nuo realybės.

„Oficialioji Maskva yra visiškai nereali savo perspektyvų atžvilgiu. Todėl jokie „politiniai ir diplomatiniai“ formatai, kuriuose dalyvauja Rusija, negali būti taikomi“, -  „Twitter“ pareiškė prezidentūros vadovo patarėjas.

 

Jis pabrėžė, kad Ukraina privers Rusiją laikytis tarptautinės teisės. „Akivaizdu, kad karinė atsakomoji operacija siekiant atkurti Ukrainos teritorijos vientisumą, priversti Rusiją laikytis tarptautinės teisės normų, taip pat dėl ​​didelio masto mokėjimų, susijusių su sukauptais karo nusikaltimais, bus tęsiama“, – sakė Podoliakas.

Pareigūnas įsitikinęs, kad „tik reikšmingi taktiniai Rusijos pralaimėjimai fronto linijoje gali aiškiai paveikti dabartinį Rusijos politinį elitą“. Podoliakas taip pat pabrėžė, kad „Rusijos Konstitucijoje nėra įrašytų „Ukrainos teritorijų“, į kurias Rusija „pretenduoja“.

 

„Yra tik laikinai okupuotos Ukrainos teritorijos, kuriose vyksta aktyvūs karo veiksmai. Teritorijos bus išlaisvintos. Taip pat pažymiu, kad „Rusijos Konstitucija“ neturi nieko bendra su nuolatiniais teisiniais dokumentais ir į jos turinį negali būti atsižvelgiama“, – pabrėžė Podoliakas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(51)
(0)
(51)

Komentarai ()

Susijusios žymos: