„Tai turės kolosalų efektą.“ Skelbiama, kada geriausia sugriauti Krymo tiltą (Video)  ()

Karo ekspertas Oleksandras Musijenko paaiškino, kodėl dabar ne laikas sugriauti Krymo tiltą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

O. Musijenko įvardijo momentą, kai Krymo tilto sunaikinimas turės „kolosalų efektą“: triuškinantį smūgį į Kerčės tiltą reikia smogti ne dabar, o tuomet, kai Ukrainos ginkluotosios pajėgos pasieks sieną su Krymu. Oleksandro Musijenko interviu  galima pažiūrėti „YouTube“.

Karo analitikas, išmanantis šį reikalą, paaiškino, kodėl dabar nėra pagrindo griauti Krymo tilto: „Jei Krymo tiltas būtų sunaikintas prieš metus, ką tai pakeistų? Rusija sustabdys logistiką? Ne. Rusija bus atkirsta? Ne. Sakykime taip, ar bus atkirstas okupuotas Krymas? Taip, jie turėtų rimtų problemų.

Prisiminkime, kad dar iki tilto atsiradimo, kai prasidėjo Krymo aneksija ir okupacija, Rusija net neturėjo -vadinamojo sausumos koridoriaus, bet tam tikras Krymo aprūpinimas buvo.“

Karinių teisės tyrimų centro vadovas sakė, kada būtų teisingiausia pagaliau sugriauti Krymo tiltą: „Krymo tilto sunaikinimas yra prioritetinis ir svarbus tikslas, tačiau svarbu tai įgyvendinti tuo metu, kai Ukrainos kariai jau prie administracinės sienos su Krymu. Štai tada, žiūrint iš Rusijos gynybinio taško, kai jiems praktiškai nebeliks pasirinkimų, išskyrus pristatymus jūra, tada tai turės labai svarbią prasmę, ir bus kolosalus efektas, palyginti su tuo, koks jis galėtų būti dabar.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(70)
(8)
(62)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: