[ŽT] „Putinas apie viską žinojo. Generolai sodinami į kalėjimą.“ Sensacinga žinia. Kas nutiko Rusijoje  (1)

Ukrainos Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius Oleksijus Danilovas sakė, kad jau aiškėja, kiek generolų Rusija atsikratė po „Wagner“ maišto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner“ vadovo Jevgenijaus Prigožino maištas buvo suplanuota specialioji operacija, kuri buvo derinama su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu, teigia Ukrainos Nacionalinio saugumo tarybos sekretorius Oleksijus Danilovas.

„Šiandien jau galime sakyti, kad tai buvo speciali operacija, suderinta su Putinu. Ji buvo skirta atpažinti tuos generolus, kurie ne visai palaikė Putiną ir jo aplinką“, – sakė jis.

Anot Danilovo, jau aiškėja, kiek generolų yra nušalinta nuo pareigų. Dalis jų jau yra už grotų.

Danilovas taip pat pažymėjo, kad pasaulis anksčiau turėjo atkreipti dėmesį į „Wagner“. Jau daugelį metų jie užsiima teroristine veikla Afrikos šalyse.

 

Tuo tarpu Rusijoje įtampa augs. Šių metų žiemą padėti gali paaštrėti, nes daugelis supranta, kur Vladimiro Putino režimas atvedė Rusiją.

Danilovas taip pat pažymėjo, kad Rusijoje gali kilti naujas maištas, tačiau dar reikia palaukti. „Ten gali atsirasti netikėtų asmenybių, kurias žmonės puls palaikyti“, – sakė Danilovas.

(27)
(17)
(10)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: