„Minskas DU.“ Skelbiamas pavojus. Podoliakas perspėja, kas gali įvykti (Video)  ()

„Labai svarbu nepamiršti, kad Rusija yra absoliučiai legaliai fiksuota vagių šalis.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-14 „Minskas DU.“ Skelbiamas pavojus. Podoliakas perspėja, kas gali įvykti (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidento biuro vadovo patarėjas Mychailo Podoliakas atskleidė prezidento Mohammedo bin Zayedo Al Nahyano pasiūlymo „dėl taikos“ susodinti Putiną ir Zelenskį prie vieno derybų stalo „reiškinį“.

Pažymėtina, kad JAE vadovas apie atitinkamą karo Ukrainoje užbaigimo variantą paskelbė per JT klimato konferenciją rugpjūčio pradžioje. Kaip nacionalinio teletono eteryje pažymėjo Podoliakas, Rusijos Federacija būtų žengusi šį žingsnį, nes siekė derybų su Kyjivu, kad atgaivintų „Minskas Du“ formatą.

„Reiškinys yra labai primityvus. Jie nori pradėti derybų procesą, žinoma, ne dėl kokio nors rezultato. Rezultato nebus. Jie nori atgaivinti „Minskas Du“ formatą, patį procesą, kuris, leis Rusijai toliau žudyti, toliau provokuoti, toliau investuoti pinigus į įvairius nestabilumo centrus ne tik Ukrainoje, bet ir visame pasaulyje, toliau vykdyti kažkokius korupcinius veiksmus ir pan. Tai yra, Rusijai reikia derybų proceso tik tam kad galėtų stiprinti nusikalstamus veiksmus“, – aiškino Podoliakas.

Jis dar kartą priminė Ukrainos užsienio reikalų ministerijos poziciją, kad dialogo su nusikalstama šalimi vesti neįmanoma, bent jau iki Ukrainos teritorijų deokupacijos: „Labai svarbu nepamiršti, kad Rusija yra absoliučiai legaliai fiksuota vagių šalis, ji pagrobė dalį teritorijų, šiuo atveju okupavo tarptautinės teisės rėmuose, taigi neabejotinai nužudė daug civilių, tai yra, vagis ir žudikas dabar siūlo sutvarkyti savo nusikaltimus politiškai ir teisiškai“, – sakė Podoliakas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(67)
(2)
(65)

Komentarai ()

Susijusios žymos: