[ŽT] Netikėti įvykiai Chersone. „Perėmėme visišką Rusijos karių kontrolę...“ (Video)  ()

Karo ekspertas išvardijo veiksnius, rodančius, kad okupantai gali palikti Chersono sritį.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-14 [ŽT] Netikėti įvykiai Chersone. „Perėmėme visišką Rusijos karių kontrolę...“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dmitrijus Snegiriovas paaiškino, kad vienas iš svarbių punktų, dėl kurių neteko prasmės kontroliuoti kairiojo Chersono regiono kranto, buvo Kachovkos užtvankos sugriovimas ir dėl to esantis vandens trūkumas. Karo ekspertas pabrėžė: „Viena kertinių vadinamųjų „SVO“ užduočių jau žlugo. Kadangi nenutrūkstamo geriamojo vandens tiekimo nėra, tai Chersono sritis nėra vertinga. Kam jiems to reikia?“

Dmitrijaus Snegiriovo interviu galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Karo ekspertas paaiškino, kaip suprasti, kad priešui nebereikia kairiojo Chersono srities kranto: „Jiems liko tik kairysis krantas, atstumas iki Krymo apie 60 km, o jis visiškai kontroliuojamas Ukrainos ginkluotųjų pajėgų ir nuolat apšaudomas. Perėmėme pilną visos vietos okupacijos karių kontrolę. Kalbame apie smūgius tiltams, tai atitinkamai dabar beliko tik Armianskas, bet atstumas iki jo apie 60 km, tai reiškia yra MLRS naikinimo zonoje. Be normalios vietos tolesnis rusų buvimas kairiajame krante neturi prasmės. Ir jie tai puikiai supranta“.

 

Tuo pat metu Dmitrijus Snegiriovas įvardijo pagrindinį ženklą, kad Chersono regione netrukus gali įvykti „geros valios gestas“: „Svarbiausia, kad šią savaitę iš Chersono iš tikrųjų buvo pašalinti geriausiai pasiruošę Rusijos kariuomenės daliniai. Jie perkelti į Zaporižios kryptį. Tai reiškia, kad jie puikiai supranta, kad kairiojo Chersono srities kranto nenulaikys. Tikriausiai ruošiamas dar vienas „geros valios gestas“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(56)
(2)
(54)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: