[ŽT] „Dėl jūsų mirė mano bendražygiai, galvijai!“ Žiauru. Kas laukė rusų, kurie pabėgo iš Robotynės  ()

Rusijos ginkluotųjų pajėgų bataliono vadas Sergejus Belaško kankino savo pavaldinius už pasitraukimą iš pozicijų nuo Robotynės.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-13 [ŽT] „Dėl jūsų mirė mano bendražygiai, galvijai!“ Žiauru. Kas laukė rusų, kurie pabėgo iš Robotynės  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos portalas „Astra“ paskelbė garso įrašą, kuriame, kaip įtariama, girdimas Rusijos ginkluotųjų pajėgų 3-iojo bataliono 2-osios kuopos karių kankinimas, kurį atliko jų pačių vadas Sergejus Belaško.

Ta Rusijos ginkluotųjų pajėgų kuopa, anot „Astra“, rugpjūčio 5-6 dienomis buvo dislokuota netoli Robotynės, kur bandė atremti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimą. Rusai neturėjo nei ugnies paramos, nei vandens ir buvo stipriai apšaudomi. Patyrę didelių nuostolių, jie nusprendė trauktis.

Po atsitraukimo vadovybė apkaltino karius dezertyravimu ir juos kankino. Bataliono vadas Belaško kartu su kitais karininkais grasino kariams mirtimi, naudojo jėgą. Vieną savo kareivį jie dienai prirakino prie medžio, kitus skaudžiai mušė.

 

Paskelbtame garso įraše, kaip teigiama, girdimas vieno rusų kario mušimas. Atrodo, kad kažkuriuo momentu nuo patirtų sužalojimų keleivis netenka sąmonės, bet yra pažadinamas vandeniu, kad galėtų toliau kęsti kankinimus.

„Per tave mirė mano bendražygiai, per tave, gyvulį! – budelis šaukė kankinamam kariui.

(27)
(0)
(27)

Komentarai ()

Susijusios žymos: