[ŽT] „Jis nesustos.“ Skelbiamas galingas perspėjimas Vakarams  ()

Ukrainai trūksta Vakarų partnerių paramos, tačiau tai nereiškia, kad šalis negali laimėti karo prieš Rusiją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Interviu Ukrainos žiniasklaidai buvęs JAV karinio jūrų laivyno karys Michaelas M. paminėjo grėsmingą perspėjimą Vakarams: „Ukrainai trūksta Vakarų paramos. Tačiau tai nereiškia, kad negalite laimėti šio karo. Jūs parodėte didelį atsparumą ir sugebėjimą išgyventi sunkius laikus. Galite pakilti iš pelenų kaip feniksas ir tapti pavyzdžiu pasauliui“.

Jis pridūrė, kad Rusijai reikės daug laiko atsigauti. Michaelas M. primena, kad Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas nenori, kad Ukraina prisijungtų prie NATO, nes svajoja atkurti SSRS. Tačiau Kyjivas turi kuo greičiau tapti Aljanso dalimi.

Buvęs JAV karinio jūrų laivyno karys pažymėjo, kad viskas, ką sako Rusijos valdžia, nėra tiesa. Jis mano, kad patys rusai tai supranta. Jis palygino Putiną su Hitleriu, o Kremliaus karą prieš Ukrainą – su Antruoju pasauliniu karu. Jis yra įsitikinęs, kad Putinas, kaip savo laiku Hitleris, nesustos prie Ukrainos, todėl jį reikia sustabdyti dabar, nes kitaip karas plis.

 

„Reikia suprasti: jei laimės Ukrainoje, jis nesustos. Tai - kaip Hitlerio ir Antrojo pasaulinio karo situacija. Hitleris užvaldė Lenkiją, bet nepasakė: „O, čia yra riba, kur aš sustosiu“, – sakė Michaelas M.

(34)
(1)
(33)

Komentarai ()

Susijusios žymos: