„Google“ tapo nekilnojamo turto agentu  (2)

Didžiosios Britanijos gyventojai nuo šiol gali parinkti sau namą arba butą „Google Maps“ paslaugos pagalba. „Google“ žemėlapiuose atsirado skiltis „Nekilnojamas turtas“, kurioje bus publikuojami nekilnojamojo turto agentūrų ir privačių asmenų skelbimai, rašo „CNET UK“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Mokestis už skelbimų publikavimą nebus imamas. Pelną „Google“ gaus iš reklamos, kuri bus rodoma paslaugos naudotojams.

Paieškos lange vartotojai galės pasirinkti reikiamą regioną (pavyzdžiui, Liverpulio mietą), o kairėje ekrano dalyje patikslinti paieškos parametrus: kainą, sandėrio tipą, pastato tipą, miegamųjų ir vonios kambarių kiekį ir t. t.

Tinkantys variantai bus pažymėti žemėlapyje raudona spalva. Paspaudus ant jos rėmelyje pasirodys papildoma informacija apie namą ar butą su agentūros arba šeimininko kontaktais.

Funkcija „rasti artimiausią“ padės išsiaiškinti, kokiu atstumu nuo namų yra dominantys jį objektai – pavyzdžiui, mokykla ar japoniškas restoranas. Funkcija „maršrutai“ nuo namų padės pasiekti reikiamą tašką (pavyzdžiui, geležinkelio stotį).

Didžioji Britanija tapo trečiąja šalimi, kurioje veikia nekilnojamojo turto paieškos servisas. Ankščiau jis buvo paleistas JAV ir Australijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: IT bazė
(1)
(0)
(1)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: