[ŽT] Rusijoje FSB aptiko nežinomas kuprines. Po akimirkos prasidėjo netikėtas mūšis  ()

Žurnalistų teigimu, prie sienos su Ukraina pasieniečiai aptiko nežinomas kuprines. Patikrinimo metu diversantai atidengė ugnį FSB kryptimi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacija pranešė, kad FSB pasienio tarnybos kovotojai tariamai stojo į mūšį su „diversantais“, kurie bandė įsiveržti į Briansko sritį. Apie tai pranešė Rusijos žiniasklaida „Baza“.

Šaltinio teigimu, mūšis įvyko rugpjūčio 15 d., apie vidurdienį.

Pasieniečiai, judėdami šarvuočiu tarp Kurkovičių ir Lomakovkos kaimų (apie 1,3 kilometro nuo sienos su Ukraina), aptiko nežinomas kuprines. Mūšio metu buvo užkirstas kelias bandymui prasiskverbti“, – rašoma Rusijos žiniasklaidoje.

Šaltinio teigimu, tada prasidėjo apšaudymas minosvaidžiu.

 

„Jau po susirėmimo, vidurdienį, prie Kurkovičių kaimo, iš Ukrainos prasidėjo apšaudymas minosvaidžiu. Iš viso Rusijos Federacijos link buvo paleista aštuoni užtaisai – dėl to vietinio pieno komplekso veterinarijos gydytojas buvo kontūzytas“, - teigiama pranešime.

Ukrainos pusė šio incidento nekomentavo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(43)
(7)
(36)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: