Rusai tiesiog pašiurpę. Ukraina perima Čečėnijos karo taktiką  ()

Rusų karininkas jungia pavojaus signalą - APU fronte naudoja naują taktiką.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-18 Rusai tiesiog pašiurpę. Ukraina perima Čečėnijos karo taktiką  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo propagandistai ir toliau skambina pavojaus varpais dėl Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kasetinės amunicijos naudojimo, kurios mastai nuolat didėja ir stiprėja. Sviediniai yra tokie veiksmingi, kad per paskutines dvi savaites, kai jie buvo naudojami fronte, Rusijos kariuomenės mirtingumas smarkiai šoktelėjo. Be to, Ukrainos ginkluotosios pajėgos pradėjo naudoti pažangią taktiką, kuri tapo didele Rusijos kariuomenės problema.

Rusijos pulkininkas Piotras Šuvalovas savo „Telegram“ kanale rašo, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos pirmuoju smūgiu pirmiausia uždengia Rusijos pozicijas, o po to užpuolikams smogia pakartotinai evakuojant pirmąją sudaužytą grupę.

Anot okupanto, tokią taktiką anksčiau Čečėnijos sukilėlių snaiperiai naudojo prieš Rusijos kariuomenę, o dabar kur kas didesniu mastu ją taiko Ukrainos ginkluotosios pajėgos. Tuo pat metu rusai nevykdo priešpriešinės baterijos kovos, todėl Rusijos Federacija negali tinkamai reaguoti į Ukrainos armijos artileriją.

„Apie šias problemas praneša vaikinų, mirštančių nuo baisios agonijos apkasuose, balsai ir tų nužudytųjų vos per šias kelias savaites našlių balsai. Ir aš konkrečiai nenurodysiu, ar tikrai yra šimtai , ar jau tūkstančiai – statistika priešo nedžiuginsime“, – rašo rusų pulkininkas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(195)
(2)
(193)

Komentarai ()

Susijusios žymos: