[ŽT] Neįtikėtina! Legendiniai „Azovo“ pulko kovotojai grįžo į frontą  ()

Pasak Nacionalinės gvardijos vadovybės, grįžę į frontą kariai daro pažangą Luhansko srities Serebriano miškų zonoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Specialiosios paskirties pulko „Azovas“ kovotojai grįžo į frontą ir atlieka kovines užduotis. Apie tai per instruktažą Karinės žiniasklaidos centre pranešė pulkininkas Mykola Uršalovičius, laikinai einantis Ukrainos nacionalinės gvardijos vyriausiosios direkcijos programų planavimo departamento direktoriaus pareigas.

„Legendinė specialiosios paskirties brigada „Azovas“ atsigavo ir pradėjo vykdyti kovines užduotis Serebriano girininkijos teritorijoje“, – sakė Mykola Uršalovičius.

Jis pažymėjo, kad „Azovo“ kovotojai laikosi savo pozicijų ir daro priešui nuostolius. Taip antradienį, rugpjūčio 15 d., Luhansko srities Serebrano miškų urėdijoje ginklininkai sunaikino Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų minosvaidžio dalinį ir inžinerinį automobilį.

 

Priminsime, liepos 31 dieną Ukrainos nacionalinės gvardijos vadas pulkininkas Oleksandras Pivnenko sakė, kad „Azovo“ pulko vadai ruošiasi grįžti į frontą atlikti kovinių užduočių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(30)
(0)
(30)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()