„Labai baisu, mano kojos vis dar dreba.“ Maskvoje košmaras. Visiškai uždaromas dangus (Video)  ()

Dangus virš Rusijos sostinės pirmą kartą buvo visiškai uždarytas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-18 „Labai baisu, mano kojos vis dar dreba.“ Maskvoje košmaras. Visiškai uždaromas dangus (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Echo“ „Twitter“ paskyroje skelbia, kad dėl bepiločio orlaivio atakos dangus virš Rusijos sostinės pirmą kartą buvo visiškai uždarytas – ankstų rytą nustojo veikti visi keturi Maskvos oro uostai. Anot liudininkų, panašu, kad nedideliam kopteriui pavyko apeiti oro gynybos užtvaras.

Maskviečiai pasidalijo įspūdžiais:

 

„Blyksniai, po dviejų sekundžių įvyksta sprogimas. Maniau, kad jie susprogdino mūsų bokštą. Dabar juokiuosi, bet iš tikrųjų tai isterija. Labai baisu, mano kojos vis dar dreba“;

„Buvau beužmiegantis ir staiga, girdžiu sprogimą. Langai drebėjo. Išėjau į balkoną pažiūrėti. Pamačiau besiveržiančius dūmus iš už cerkvės“.

Maskviečiai apie bepiločių orlaivių antskrydžius sužino jau po visko – sprendimas nejungti oro antskrydžių pavojaus signalo gali būti politinis, mano kai kurie komentatoriai.

 

„Tada bus jausmas, kad karas atėjo į miestą. Jiems iš esmės svarbu, kad šis jausmas neatsirastų. Norėdami tai padaryti, jie netgi pasirengę rizikuoti žmonių gyvybėmis: geriau, jei žmonės bus neapsaugoti - Dievas duos, tai nežus, negu kad sirenas girdės ištisi Maskvos rajonai“, - pakomentavo Rusijos opozicionierius ir politikos strategas Abasas Galiamovas.

Kovoti su dronais valdžia nusprendė savaip, ėmėsi įstatyminių priemonių – grupė senatorių parengė įstatymo projektą, draudžiantį publikuoti atakų vietų nuotraukas ir vaizdo įrašus bei skelbti apie gynybos sistemų darbą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(68)
(1)
(67)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: