„Psichiatrai atsisako komentuoti.“ Atrodo, Zacharova pakeitė narkotikų pardavėją  ()

Rusijos užsienio reikalų ministerijos atstovės spaudai Zacharovos pareiškimas ukrainiečius prajuokino iki ašarų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojas Kirilas Sazonovas išjuokė dar vieną keistą Rusijos užsienio reikalų ministerijos atstovės spaudai pareiškimą.

Keistais pareiškimais garsėjančiai Marijai Zacharovai vėl pavyko pasižymėti siūlant Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojams vykti į Kyjivą, kaip pranešė Kirilas Sazonovas. Ukrainos politologas išjuokė nevykusį bandymą paraginti priešingos pusės kariuomenę pačiai atlikti priešo darbą – nuversti dabartinę šalies valdžią.

Kirilas Sazonovas apie tai papasakojo savo „Telegram“ kanale.

Savo naują publikaciją Ukrainos ginkluotųjų pajėgų savanoris pradėjo taip: „Ašaros trukdo kalbėti. Rusijos užsienio reikalų ministerijos atstovė spaudai alko sekretorė Marija Zacharova kreipėsi tiesiogiai į Ukrainos ginkluotąsias pajėgas. Ji sako – gana kovoti su Rusija. Atsukite savo ginklus į Kyjivą. Arba pasiduokite.“

Tuo jis norėjo pabrėžti Zacharovos pareiškimo absurdiškumą, kurį po pusantrų metų karo sunku suprasti, kam jis buvo skirtas. Nors, atsižvelgiant į absurdišką Rusijos propagandistų retoriką, kuria tiki dauguma rusų, tampa aišku, kad šis „ėjimas“ buvo skirtas „vidaus vartotojui“.

 

Savo įrašą Sazonovas baigė juokaudamas apie Zacharovą: „Psichiatrai atsisako komentuoti šį atvejį. O narkologas šmaikštavo – štai kas atsitinka, kai staiga pakeiti savo narkotikų pardavėją į atsitiktinį ir nepatikrintą.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(77)
(2)
(75)

Komentarai ()

Susijusios žymos: