[ŽT] „Prasidėjo“. Sensacinga žinia. Ką daro „vagneriečiai“ (Video)  (2)

„Nesijuokite, bet šis procesas jau prasidėjo. Manau, kad apie tai bus greitai žinoma.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-27 [ŽT] „Prasidėjo“. Sensacinga žinia. Ką daro „vagneriečiai“ (Video)  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Grupuotės „Wagner“ nariai vis dar turi galimybę surengti plataus masto maištą prieš Rusijos valdžią. Tačiau, pasak buvusio Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos deputato, opozicionieriaus Iljos Ponomarevo, tai pavyks tik tuo atveju, jei jie pereis į už Ukrainą kovojančių rusų pusę. Anot jo, šis procesas jau prasidėjo.

Jei jie prisijungs prie Rusijos laisvės legiono. Nesijuokite, bet šis procesas jau prasidėjo. Manau, kad apie tai bus greitai žinoma. Tada gali būti (maištai). Tie žmonės kaip banda. Jiems reikia lyderių. Vienas sėdi, kitas žuvo, kitų šiuo metu horizonte nėra“, – sakė jis.

Jis prognozuoja, kad, panaikinus Prigožiną, Ukrainos invazijos šalininkų neapykantos laipsnis Rusijos Federacijos karinei vadovybei padidės.

„Žinoma, tai, kas atsitiko, yra stiprus smūgis visam šiam Z judėjimui. Ir neatsitiktinai kai kurie iš jų jau parašė: „Jeigu Prigožinas tikrai buvo pašalintas, tai viskas, išsiskirstykime“. Skamba juokingai, bet iš tikrųjų tai tiesa. Ši aplinka bus dar labiau demoralizuota. Žinoma, ten ji gaus ir papildomą porciją „maisto“ ir neapykanta Krašto apsaugos ministerijos vadovybei tik didės.  Kuri viską pr***o, o dabar net nužudė jų stabą. Tačiau dabar jie galės padaryti daug mažiau, nei galėjo anksčiau“, – pridūrė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(144)
(7)
(137)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: