[ŽT] „Jis jų tiesiog nekenčia!“ Žmona šokiruota. Kas nutiko Girkinui  ()

Aršus „specialiosios operacijos“ gerbėjas buvo pasodintas į vieną mašiną su paimtais į nelaisvę Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariais.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-31 [ŽT] „Jis jų tiesiog nekenčia!“ Žmona šokiruota. Kas nutiko Girkinui  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos valdžia „trolina“ saugumo pareigūną ir diversantą Igoris Girkiną (Strelkovą). Aršus „specialiosios operacijos“ gerbėjas buvo pasodintas į vieną mašiną su paimtais į nelaisvę Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariais.

Apie tai, remdamasi advokatu, pranešė suimto diversanto žmona Miroslava Reginskaja rugpjūčio 30 dieną per „Telegram“ kanalą.

Anot jos, Girkinas iš Lefortovo tardymo izoliatoriaus į teismą buvo vežamas toje pačioje mašinoje kartu su sučiuptais Mariupolio gynėjais.

„Tokia praktika kelia potencialią grėsmę mano vyrui. Aš tai vertinu kaip nusikalstamą eskorto tarnybos vadovų aplaidumą“, – rašė pikta Reginskaja.

Girkinas tiesiogiai dalyvavo Krymo aneksijoje ir Donbaso okupacijoje. Šis veikėjas yra žinomas dėl savo kraštutinių dešiniųjų pažiūrų. Jis įnirtingai nekenčia ukrainiečių, neigia Ukrainos žmonių egzistavimą. Diversantas šiltai palaikė „specialiąją operaciją“, tačiau jai nepavykus pagal planą ir Rusijos Federacijai patiriant nuolatinius pralaimėjimui, Girkinas ėmė aštriai kritikuoti karinę-politinę Rusijos Federacijos vadovybę. Už tai jis atsidūrė už grotų. Girkinas apkaltintas pagal „ekstremizmo“ straipsnį, kurį Kremlius aktyviai naudoja siekdamas susidoroti su savo oponentais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(0)
(52)

Komentarai ()

Susijusios žymos: