„Atėjo laikas su jumis susidoroti.“ Neįtikėtina. Donbaso išdavikų puolimas (Video)  ()

Rusijai patyrus karinių nesėkmių Ukrainoje, konfliktai Z-propagandistų gretose suintensyvėjo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus propagandistas Vladimiras Solovjovas ėmė priekabiauti prie Ukrainos išdavikų. Jo taikiklyje atsidūrė ir Odesos kolaborantas Vladimiras Grubnikas.

Filmuotą medžiagą galima pamatyti „Telegram“ kanale „Ukraina 365“.

Skilimas Z-patriotų gretose įvyko tarp grupės, kuri yra visiškai lojali Kremliui, ir tų „rusiško pasaulio“ mylėtojų, kurie reiškia pretenzijas Rusijos valdžiai dėl pralaimėjimo kare. Pastariesiems priklauso Grubnikas, kurį Solovjovas viešai žemina ir įžeidinėja. Maža to, propagandistas net apkaltino kolaborantą dirbant Ukrainai.

„Man patiko tiesmukai isteriška tokio kriptochocholo „Telegram“ kanalo, pavadinto „Novorosijos vaiduoklis“ reakcija. Prie ko čia vaiduoklis? Kodėl tu bijai pasakyti, kas esi? (...) Kodėl kriptochocholas taip trūkčioja? (...) Mes apie jį nė velnio nežinome, išskyrus tai, kad jis remia visus chocholus, kurie pabėgo ir pra*iko savo šalį, o dabar čia elgetauja.... Šis anoniminis ožys, šis kriptochocholas, šis aktyvus banderovietis, matyt, slepiasi už „Novorosijos vaiduoklio“ ir renka pinigus... Tu esi anonimas, tu esi šunsnukis, tu esi vienas iš montjanų, arba ta pati Montjan, pilietė, kuri įžeidinėja mūsų prezidentą. Aš tave surasiu, melagi, ir paduosiu į teismą! Už savo melą supūsi kalėjime! Tikrai atėjo laikas susidoroti su jumis, kriptochocholais. Jūsų tiek daug Motinoje Rusijoje, ir jūs visi renkate pinigus“, - grasino Solovjovas.

 

Žinomas ukrainiečių žurnalistas Denisas Kazanskis pakomentavo situaciją „Telegram“. Jis atkreipė dėmesį į tai, kad Ukrainos išdavikai Rusijoje niekada netapo savais.

Jis priminė, kad Grubnikas, kurį Solovjovas dabar vadina Ukrainos agentu, buvo vienas karščiausių „rusų pasaulio“ gerbėjų ir visais įmanomais būdais stengėsi tapti savu Rusijoje. Norėdamas tai padaryti, jis, be kita ko, ragino Kremlių vykdyti savo tautos genocidą. Dabar jis pasijuto svetimas ir Ukrainai, ir Rusijai.

 

„Niekas nepadėjo. Vietiniams rusams, tokiems kaip Solovjovas, jis taip ir liko „kriptohochocholas“. Jei kas nors vis dar abejojo, kad Rusijoje yra nacizmas, štai jis. Neapykantos ukrainiečiams kaitra ne ką prastesnė už Trečiojo reicho neapykantos žydams kaitrą, ir aiškiai matyti, kad ukrainiečiams niekas nepadeda. Net jei tu esi už Rusiją ir karą, rusams tu vis tiek esi subžmogus vien dėl savo ukrainietiškos kilmės. Net neįsivaizduoju, kuo reikia būti, kad su tokiu požiūriu vis dar tarnautum Rusijai... Žiūriu į tai ir suprantu, kad nėra gėdingesnio likimo už Grubniko, Gubarevo, Montjan, Carajevos, Podoliakos“, - rašė ukrainiečių žurnalistas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(62)
(5)
(57)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: