[ŽT] „Visiškas logistikos sunaikinimas. Rotacijų blokavimas...“  ()

Būsimas JAV sprendimas perduoti Ukrainai tolimojo nuotolio raketas ATACMS išspręs du pagrindinius karo uždavinius.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-09-10 [ŽT] „Visiškas logistikos sunaikinimas. Rotacijų blokavimas...“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vašingtonas artėja prie sprendimo perkelti savo ATACMS raketas Ukrainai, teigia Amerikos žiniasklaida. Kai jis bus priimtas, tai radikaliai paveiks karo eigą.

Apie tai socialiniame tinkle „Twitter“ rašo Ukrainos prezidento patarėjas Michailo Podoliakas.

Jis pažymėjo, kad ATACMS ir kitų sistemų, galinčių smogti 500 km atstumu, atsiradimas Ukrainos ginkluotosiose pajėgose išspręs dvi pagrindines karo, kurį Rusijos Federacija pradėjo prieš Ukrainą, problemas.

Pirmoji (psichologinė) užduotis tai aiškus signalas visiems, kad karas bus baigtas, Rusija jame turi būti nugalėta ir nebėra jokios mitinės Maskvos baimės... Antroji (praktinė) užduotis yra reikšmingas Rusijos užnugario išteklių ir pagrindinių strateginių bazių naikinimo okupuotose teritorijose paspartinimas, visiškas logistikos sunaikinimas, rotacijų blokavimas ir dėl to staigus Rusijos okupacinių pajėgų kovos efektyvumo sumažėjimas pirmoje ir antroje gynybos linijoje. Reikia sprendimo“, – rašė Podoliakas.

 

Jis taip pat išreiškė nuomonę, kad JAV sprendimas dėl ATACMS bus paskata kitiems Ukrainos partneriams ir sąjungininkams didinti karinį tiekimą.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(51)
(1)
(50)

Komentarai ()

Susijusios žymos: