Užfiksuotas pirmasis „iPhone 4“ užsidegimo atvejis  (11)

Jungtinėse Valstijose užfiksuotas pirmasis „Apple“ mobiliojo telefono „iPhone 4“ užsiliepsnojimo atvejis, pranešė internetinis portalas „Bgr.com“. Remiantis JAV telekomunikacijų bendrovės „AT&T“ šaltiniais, į vieną techninio aptarnavimo centrą kreipėsi „iPhone 4“ įsigijęs klientas ir paprašė pakeisti jį dėl techninio gedimo - savaiminio užsidegimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasirodo, naujas telefonas užsidegė vos jį prijungus prie kompiuterio USB jungties per „Apple“ USB kabelį. Nuo karščio įkaitęs telefono kraštas nestipriai nudegino jo savininko ranką. Apžiūrėjus telefoną nustatyta, kad apdegė jo kraštas prie USB lizdo, gerokai apgadintas ir USB kabelis. Pasak neįvardyto „AT&T“ darbuotojo, susisiekus su „Apple“ atstovais šie informavo, kad gedimas galėjo įvykti dėl nekokybiško telefono USB lizdo, tačiau tai turėtų paaiškėti po techninės ekspertizės.

Beje, užsidegusio telefono savininkui nepasisekė dvigubai: techninio aptarnavimo centras negalėjo pakeisti jo telefono nauju, nes sandėlyje neturėjo keitimui skirtų „iPhone 4“ atsargų. 

Neigiamos istorijos su  „iPhone 4“ privertė "Apple" pakeisti telefonų grąžinimo procedūras. Tradiciškai, žmogus nupirkęs „Apple“ produktą, gali grąžinti neturintį gedimų prietaisą per 30 dienų nuo pirkimo datos, bet jam būtų grąžinta tik 90 % sumokėtos kainos. Tik šis variantas buvo likęs „iPhone 4“ vartotojams, nepatenkintiems „iPhone 4“ ryšio sutrikimais, kadangi „Apple“ nemano kad ši problema yra gedimas.

Tačiau „Apple“ nuo šiol gražins 100% kainos žmonėms, norintiems gražinti neturintį gedimų „iPhone 4“. Greičiausiai kompanija paprasčiausiai bando maksimaliai sumažinti galimų ieškinių kiekį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (11)