„Prasidėjo didžiuliai nuostoliai. Gynyba prie Bachmuto tuoj žlugs.“  (2)

Z-karo korespondentas „pradžiugino“ rusus naujienomis iš fronto linijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo propagandistai skambina pavojaus varpais ir praneša, kad prie Bachmuto rusų armija patiria didžiausius nuostolius – gynyba prie Bachmuto tuoj žlugs. Apie tai savo „Telegram“ kanale praneša Girkino bendražygis, Z-karo korespondentas Michailas Polynkovas. Rusijos pusės duomenimis, ties Kliščijivkos – Kurdiumivkos riba netoli Andrijivkos Rusijai pradeda grėsti didelio masto fronto žlugimas.

Kartu rimta problema yra nekompetentinga rusų vadovybė, kuri isteriškai bando susigrąžinti prarastas pozicijas, nuolat patekdama į Ukrainos ginkluotųjų pajėgų artilerijos ugnies maišus.

Rusai prastai vykdo žvalgybą ir planuoja kovines operacijas, dėl to priešo gyvoji jėga žūsta chaotiškuose ukrainiečių pozicijų puolimuose.

Be to, Ukrainos ginkluotosios pajėgos šioje srityje aktyviai naudojasi ugnies galios pranašumu ir apskritai bepilotėmis žvalgybos ir ugnies koregavimo priemonėmis.

 

„...Labai sudėtinga situacija... Priešas sukelia veiksmingą ugnies puolimą mūsų kontratakuojantiems daliniams, pakankamai lengvai įvilioja mūsų puolimo grupes į ugnies maišus, mūsų pėstininkai patiria didelių ir nepateisinamų nuostolių“, - rašė rusai, įspėdami apie visiškos gynybos griūties grėsmę Bachmuto kryptimi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(0)
(40)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: