„Ukraina tiksliai žino, kas už to stovi.“ Artėja maištas Rusijoje  ()

Procesai jau pradėti ir jie turėtų lemti Rusijos Federacijos susiskaldymą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius Oleksijus Danilovas sakė, kad šalies agresorės Rusijos teritorijoje bręsta maištas. Pasak jo, šie procesai jau pradėti ir jie turėtų lemti Rusijos Federacijos susiskaldymą.

Teletono metu Danilovas pažymėjo, kad antrojo „žygio prieš Maskvą“ nebus. Tačiau bręsta maištas, o Ukraina tiksliai žino, kaip tai vyksta ir kas už to stovi.

„Manau, kad tai jau nebebus žygis. Prisiminkime, kaip 1991 metų rugpjūtį įvyko SSRS žlugimas. Kas ten bręsta, o „GKChP grupė“, kaip buvo 1991 m., ten jau bręsta įvykiai ir jie ten jau susitelkę, tai yra žinomas faktas. Ir mes suprantame, kas už tai atsakingas, kaip tai vyksta“, – sakė jis.

Danilovo teigimu, maišto Rusijos Federacijoje klausimas yra „trumpo laiko klausimas“. Vienas iš veiksnių, turėsiančių įtakos šiems procesams, yra sunki Čečėnijos vadovo Ramzano Kadyrovo liga, jis tikriausiai yra kritinės būklės, ištiktas komos.

NSDC sekretorius pridūrė, kad po Rusijos diktatoriaus Vladimiro Putino sprendimo įsiveržti į Ukrainą Rusijos oligarchinės grupuotės „turi pamiršti ramybę“. Jo nuomone, daugelis Vakarų pareigūnų mano, kad Rusijos žlugimo procesą galima kontroliuoti. Jie mano, kad galima leisti įvykti dalykams, kurie neleis šaliai agresorei suirti.

 

„Galiu pasakyti, kad niekas negalės to paveikti, Rusija bus priversta susiskaldyti ir tai tikrai įvyks mūsų gyvenime. Ir jokia jėga negali to sustabdyti, nes tai yra istorinis procesas“, – pridūrė Danilovas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(71)
(1)
(70)

Komentarai ()

Susijusios žymos: