[ŽT] „Šturm-S“ karys nufilmavo savo mirtį (Video)  ()

Galingas sprogimas sunaikino rusų transporto priemonę kartu su joje buvusiu ekipažu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame užfiksuotas rusiškos šarvuotos transporto priemonės „Šturm-S“, sunaikintos Svatovo fronto krypties prieštankinės raketų sistemos „Stugna“ šūviu, sprogimas. Filmuotą medžiagą rusų okupantai nufilmavo mobiliojo telefono kamera tiek kovinės transporto priemonės išorėje, tiek viduje. Raketa pataikė į taikinį, sunaikindama įgulą.

Vaizdo įrašo fragmentą paskelbė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Antroje vaizdo įrašo dalyje aiškiai matyti, kaip po raketos pataikymo ir sprogimo rusų okupanto telefono kamera sustingsta. Iš lauko į pagalbą atskubėjęs rusų karys bando išsiaiškinti, ar viduje kas nors liko gyvas, tačiau į jo išgąstingus šauksmus niekas nereaguoja.

„Šturm-S“ su įgula sunaikinimas įvyko šių metų pavasarį, tačiau filmuota medžiaga tik dabar atsirado „Telegram“ kanaluose. Be to, socialiniuose tinkluose yra vaizdo įrašų iš Ukrainos pozicijų iš „Stugnos“ įgulos, kuri vykdė paleidimą. Darbą atliko 66-oji atskiroji mechanizuotoji brigada, pavadinta princo Mstislavo Drąsiojo vardu. „Šturm-S“ yra Rusijos ginkluotųjų pajėgų savaeigė prieštankinė raketų sistema.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(156)
(6)
(150)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: