„Neneigiame.“ Kas ne taip su apdovanojamo okupanto nuotrauka  ()

Rusai paskelbė neįtikėtiną nuotrauką, kurioje - apdovanojamas rusų karys. Tik ta nuotrauka atrodo baisiai juokingai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Baškirijos administracija publikavo nuotrauka, kurioje Dostavalovo bataliono karys Arturas Sultangalijevas gauna medalį iš karinio komisaro Marato Charisovo rankų. Tačiau nuotrauka atrodo kiek keistai.

Anot pranešimo, okupantas Sultangalijevas iš Janaulo miesto karinio komisaro Marato Charisovo rankų gavo Rusijos gynybos ministerijos medalį kaip „Specialios karinės operacijos dalyvis“. Vėliau nuotrauka buvo ištrinta, nes yra siaubingai akivaizdžiai netikra. Ne šiaip „Photoshop“ meistro kūrinys - atrodo, kad ją sulipdė vaikas.

Pastebėtina, kad administracija neslėpė fakto. Į komentarą apie prastą „Photoshop“ darbą rajono administracijos atstovas atsakė: „Yra toks dalykas, dėl kažkokių priežasčių turėjau tai padaryti...“

 

Kodėl reikėjo tai padaryti? Remiantis oficialia Rusijos informacija, Sultangalijevas buvo sužeistas ir apdovanojimą gavo liepą, vilkėdamas marškinėlius ir šlepetes. Jis mirė rugsėjo 24 d. Jie norėjo pasidalinti apdovanojimo nuotrauka, tai padarė tokią. Viešieji ryšiai rusiškai.

Tas apdovanojimas, beje, nieko nereiškia. Jis tik pažymi, kad karys dalyvavo puolant Ukrainą.

(16)
(1)
(15)

Komentarai ()

Susijusios žymos: