„Padėtis fronte yra itin niūri. Nuostoliai labai labai dideli. Per kelis smūgius sudaužoma 2/3 kuopos“ (Video)  ()

Z-karo korespondentas Kalašnikovas „pradžiugino“ rusus naujienomis iš fronto linijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų Z-blogeris Maksimas Kalašnikovas liūdnai pripažino, kad Rusijos padėtis fronte yra itin niūri, o Rusijos armija patiria didelį amunicijos trūkumą, taip pat didelius nuostolius fronte. Jis netiki, kad karas su Ukraina vyksta pagal planą, giria Ukrainos kariuomenę ir kalba apie sviedinių badą bei didelius nuostolius Rusijos ginkluotosiose pajėgose.

Kalašnikovas papasakojo, kad jo pažįstami yra fronte ir informuoja jį apie tikrąją padėtį, o ši gerokai skiriasi nuo to, ką jam pasakoja Kremliaus televizijos kanalų propagandistai. Vaizdo įrašo fragmentą skelbia „Ukraina 365“ „Telegram“ kanalas.

Kartu Kalašnikovas labai giria Ukrainos kariuomenę. Pasak jo, Ukrainos artilerija yra daug tikslesnė už Rusijos artileriją ir daro didelę žalą Rusijos armijai.

 

Padėtis fronte yra itin niūri. Jie turi labai tikslią artilerijos ugnį. Dėl to, kad jie turi gerus palydovinius duomenis, labai daug dronų, todėl po kai kurių smūgių 2/3 kuopų eina „200-300-aisiais“ (sužeidžiami/miršta - red.). Nuostoliai nuo jų taškinės ugnies yra labai, labai dideli“, - sakė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(235)
(12)
(223)

Komentarai ()

Susijusios žymos: