„Pasiųsta 25-oji armija. Smogs 100 000 kareivių.“ Ždanovas skelbia mirtiną pavojų  ()

Ždanovas perspėja apie pavojų, kuris kilo Ukrainos frontuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išpuolis prieš Izraelį sukėlė precedento neturintį ažiotažą informacinėje erdvėje, ir dabar visas žmonių dėmesys įvairiose pasaulio šalyse sutelktas į įvykius ten, sako Olegas Ždanovas. Rusai nusprendė pasinaudoti situacija savo naudai ir pradėjo pulti iš karto kelis fronto ruožus Ukrainoje.

Savo analitiniame vaizdo įraše „YouTube“ svetainėje Olegas Ždanovas papasakojo, kuo pavojingas Ukrainai faktas, kad dabar vis daugiau žmonių kalba apie Izraelį.

Karo ekspertas išreiškė susirūpinimą dėl įvykių mūšio lauke Ukrainoje, kurie pradeda vystytis teroristinio išpuolio Izraelyje fone: „Tai nėra gera tendencija, nes jau antrą dieną iš eilės karas Izraelyje užpildo visą informacinę erdvę, nors situacija fronto linijoje, sakyčiau, turi tendenciją blogėti. Kupjansko-Lymano kryptimi atsinaujino sustiprintos šimtatūkstantinės kariuomenės grupės, kurią sustiprino 25-oji armija, puolimo bandymai.“

Tada Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos karininkas pateikė įrodymų, kad padėtis Ukrainos frontuose eskaluojama: „Avdijivkos ir Marijinkos kryptimis – bandymai pradėti puolamąją operaciją. Smarkiai padaugėjo atakų prieš mūsų pozicijas. Netgi pažvelkime į karinių susirėmimų skaičių: jei pastarosiomis dienomis buvo (kartą apie keturiasdešimt), o šiaip 25-30, 35 – daugiausia, tai šiandien fronto linijoje vyksta beveik 70 karinių susirėmimų.

 

„Tai labai sudėtinga karinė ir politinė situacija pasaulyje. Štai ką reiškia delsti su kardinaliu sprendimu“, - apibendrino Olegas Ždanovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(59)
(3)
(56)

Komentarai ()