„Trečiasis pasaulinis karas kvėpuoja į pakaušį. Silpniesiems šioje planetoje vietos nėra“  (5)

„Silpniesiems šioje planetoje vietos nėra.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos rašytojas fantastas ir blogeris Jan Valetov savo „Telegram“ kanale dalijasi įžvalgomis apie šių dienų realijas.

Aišku viena: pasaulis niekada nebebus toks, koks buvo. Niekada. Po Antrojo pasaulinio karo sukurta apsaugos sistema buvo sunaikinta. Iškerojo blogio ašys. Trečiasis pasaulinis karas kvėpuoja į pakaušį – nereikėjo atsipalaiduoti.

Demokratijai sunku priešintis laukiniams. Technologijos negarantuoja išlikimo. Debilai,  akmenų ir pagalių pagalba, gali mirtinai nugalėti civilizaciją.

Taisyklės suriša rankas. Laukiniai jų nesilaiko, tai jų didelis privalumas. Tačiau taisyklės yra žmonių visuomenės gyvenimo pagrindas. Be jų neįmanoma gyventi ramybėje ir harmonijoje. Bet su jomis neišgyvensi, nes ramybės ir harmonijos jau nebus. Laimi tas, kuris muša iš už kampo. Tas, kas šaudo į nugarą. Tas, kuris ima įkaitus, žudo moteris ir vaikus, tas, kuris nukerta galvas ir prievartauja. Galite užbaigti tūkstantį Oksfordų, bet savo namuose jus nužudys trogloditas, kuris negali parašyti trijų žodžių. Užmuš Kyjivo Bučoje, Izraelio kibuce – jokio skirtumo.

 

Praeitis nenori ateities.

Prasidėjo civilizacijų karas. Rezultatas neaiškus.

Nesu įsitikinęs, kad mes jį laimėsime.

Arba mes patys turime tapti blogi, gebantys sunaikinti kitą blogį. Arba mes mirsime. Nes silpniesiems šioje planetoje vietos nėra.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(207)
(10)
(197)

Komentarai (5)