„Niekas nežino, kas yra. Kyla panika.“ Prasidėjo paslaptingos okupantų mirtys. Kas vyksta  ()

„Nežinomi asmenys masiškai nuodija karius.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Laikinai okupuotame Mariupolyje tarp okupantų kilo panika dėl „paslaptingų mirčių“ pagausėjimo: įvairiais būdais nuodijama ir likviduojama Rusijos kariuomenė.

Tai pareiškė laikinai okupuoto Mariupolio mero patarėjas Piotras Andriuščenka, socialiniuose tinkluose paviešinęs įsibrovėlių skundų ekrano kopijas.

Okupantai teigia, kad per savaitę mirė 26 Rusijos kariškiai. Per šį laikotarpį buvo bent 3 atvejai, kai okupantai buvo vienaip ar kitaip naikinami.

„Prieš kelias dienas nežinomi asmenys masiškai nuodijo mūsų karius. Mirė 9 žmonės, dar 12 paguldyta į ligoninę... Taip pat Mariupolyje pastarosiomis dienomis buvo du išpuoliai prieš kareivines“, – skundžiasi okupantai.

Pastaruoju atveju sunaikinta 17 karių, sužeista dar 11. Taigi per pastarąjį laikotarpį į morgą pateko 26 rusų kariai. Andriuščenka šį įvykį pavadino „atskiru herojišku Mariupolio epu“.

„Pridėkime prie matematikos – vos per vasarą ir du rudens mėnesius Mariupolio pasipriešinimas įvairiais būdais likvidavo daugiau nei 40 okupantų“, – sakė Andriuščenka.

 

Duomenis apie masinį 26 okupantų apnuodijimą ir likvidavimą spalio 16-osios rytą pasidalijo „Telegram“ kanalas „Mariupol. Soprotivlenije“.

„Esame pasirengę ir toliau maitinti naujus Rusijos karius ir karininkus, kurie čia atvyko. Ypatingas ačiū FSB už dėmesio nukreipimą kita kryptimi“, - pažymėjo jie.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(110)
(0)
(110)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: