Jie išprotėjo galutinai. Rusijos deputatas reikalauja sunaikinti 20% rusų (Video)  ()

20% rusų - tai maždaug 29 milijonai žmonių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Valstybės Dūmos deputatas, proputiniškos „Vieningosios Rusijos“ partijos atstovas Andrejus Guruliovas, Rusijos propagandisto Vladimiro Solovjovo laidoje, agresorės valstybės kontroliuojamame kanale „Rusija 1“, sakė, kad visi, kurie ne su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu, turi būti sunaikinti. Guruliovą citavo „The Insider“ spalio 20 d.

Pažymima, kad Guruliovas, spalio 15 d., kanale „Rossija 1“, kalbėjo apie būsimus Rusijos Federacijos prezidento rinkimus kitais metais, taip pat apie šalį palikusius „išdavikus“ ir tuos, kurie nepasitiki Putinu.

Guruliovas pareiškė, kad „tikrai žino“, kad Putinas „laimės“ rinkimus Rusijos Federacijoje. Tokia, kaip pabrėžė Valstybės Dūmos deputatas, yra šiandieninė Rusijos visuomenės būklė.

„Ir taip norėčiau, kad šitoje mūsų visuomenėje, kuri šiandien 80% pasitiki prezidentu, [...] kad visa ta likusi puvinio dalis būtų, na, jei ne izoliuota, tai bent kažkaip sunaikinta“, - pabrėžė Guruliovas.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(26)
(11)
(15)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: