„Tai skiepija siaubą...“ Rusai pasibaisėję. Skelbia apie visiškai naują karo tipą  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos efektyviai triuškina Rusijos pėstininkus, degina artilerijos sistemas ir „skiepija siaubą“ įsibrovėliams priešakinėse pozicijose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Z-karo korespondentas Aleksejus Živovas skundėsi Ukrainos karių įgūdžiais mūšio lauke naudoti nepilotuojamus orlaivius. Spalio 21 dieną savo „Telegram“ kanale jis kalbėjo apie apgailėtiną Rusijos ginkluotųjų pajėgų padėtį, praneša Dialog.UA.

„Ukrainos ginkluotosios pajėgos nepilotuojamus orlaivius įvaldė kaip savarankišką karo rūšį. Karo mokslo požiūriu tai iš esmės naujas karo tipas. Jėgų balansas yra toks: kur priešas turi dronų kuopą, mes turime būrį. Kur jis turi 10 chimerų, turime vieną. Kur jis turi „Baba Yaga“, mes jų visai neturime“, – rašė Živovas.

Jis taip pat kalbėjo apie aukštus Ukrainos karinės žvalgybos įgūdžius, leidžiančius greitai apskaičiuoti Rusijos ginkluotųjų pajėgų šaudymo taškus ir nuslopinti juos tiksliais NATO artilerijos smūgiais.

Z-karo korespondentas taip pat atkreipė dėmesį, kad Vakarų artilerija, kuri šiuo metu naudojama Ukrainos ginkluotosiose pajėgose, yra gerokai pranašesnė už Rusijos.

Trijų veiksnių sankirtoje: dronų aviacija, žvalgyba ir tolimojo nuotolio artilerija, priešas turi pranašumą, kuris ypač pastebimas tokiame statiniame fronte kaip Dniepras“, – rašo Živovas.

 

Jis pažymėjo, kad turėdamos tokį pranašumą, Ukrainos ginkluotosios pajėgos efektyviai triuškina Rusijos pėstininkus, degina artilerijos sistemas ir „skiepija siaubą“ įsibrovėliams priešakinėse pozicijose.

„Bet kokia kelionė į FPV dronų poligoną virsta slėpynėmis su mirtimi. Koks malonumas“, – skundėsi Rusijos propagandistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(171)
(2)
(169)

Komentarai ()

Susijusios žymos: