„Įbauginta visa Ukraina.“ Skelbia, kas nutiko su Arestovyčiumi (Video)  ()

Michailas Šeitelmanas emocingai užpuolė O. Arestovyčių ir jo pasisakymus apie Ukrainą, rinkimus, karą ir prieigą prie 1991 m. sienų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Tai melas ir neatsakingumas“, - sako Michailas Šeitelmanas apie tai, kodėl O. Arestovyčius daro tokius bauginančius pareiškimus. Politikos strategas Michailas Šeitelmanas „neužpuolė“ paties Oleksijaus Arestovyčiaus, o tiesiog nusprendė žingsnis po žingsnio išskaidyti tezes, kur jis klydo ir kodėl taip atsitiko.

Dar spalio 16 d. savo „YouTube“ kanale M. Šeitelmanas įrašė ilgą 15 minučių vaizdo įrašą, kuriame suabejojo ​​visais O. Arestovičiaus žodžiais apie tai, kad „viskas buvo prarasta“, praneša kanalas „Ukraina 365“.

Ekspertas pradėjo nuo klausimo apie rinkimų surengimą karo metais. Vakarai niekada nereikalavo, kad V. Zelenskis ir Aukščiausioji Rada bet kokia kaina surengtų parlamento ir prezidento rinkimus, kai šalyje vis dar vyksta karas. M. Šeitelmanas girdėjo tik du pareiškimus apie rinkimų Ukrainoje surengimą: senatoriaus Grahamo (vienas iš 100 senatorių) ir kito politiko iš Nyderlandų. Jokioje pasaulio valstybėje karo metu rinkimai nebuvo surengti, įskaitant Nyderlandus.

 

Apklausos duomenimis, tik 15% ukrainiečių yra pasirengę surengti rinkimus karo metu. Tačiau įstatymas draudžia rengti rinkimus karo metu. Norint surengti rinkimus, būtina padaryti nemažai pakeitimų dabartiniuose Ukrainos įstatymuose.

O. Arestovyčius sakė, kad Ukraina Bachmute neteisingai kariauja. Iš pradžių Ukrainos generalinis štabas pasielgė blogai jį gindamas.

O dabar sako, kad mes jį veltui išlaisviname. Tačiau tokį pareiškimą išsako žmogus, kuris nėra karinių reikalų profesionalas. Michailas Šeitelmanas negali suprasti, kam rengti pirmalaikius rinkimus, kai V. Zelenskio reitingas yra aukščiausias, o tai reiškia, kad nėra prasmės juos rengti, juolab kad Ukrainos prezidentas pažadėjo nekandidatuoti antrai kadencijai, jei karas baigsis.

 

O. Arestovičiui reikia rinkimų, kad pakeltų savo reitingą. Jei vertinimas 2022 metais buvo daugiau nei 60 proc., o po kurio laiko krito. Kad jo visiškai neprarastų, Oleksijus reikalauja surengti pirmalaikius rinkimus, nepaisant karo Ukrainoje.

Jo pareiškimai kelia baimę Ukrainos žmonėms ir įneša sumaišties į šalies politiką.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(74)
(14)
(60)

Komentarai ()