„Putino lavonas patalpintas į šaldiklį.“ „General SVR“ skelbia šokiruojančius įvykius  (8)

„General SVR“ kanalo autoriai toliau skelbia didžiulį rezonansą Rusijoje sukėlusią informaciją.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-10-28 „Putino lavonas patalpintas į šaldiklį.“ „General SVR“ skelbia šokiruojančius įvykius  (8)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vakar pagrindinis Rusijos „Telegram“ kanalas „General SVR“ pranešė apie Rusijos prezidento Vladimiro Putino mirtį.

Šiandien kanalo autoriai toliau skelbia didžiulį rezonansą Rusijoje sukėlusią informaciją.

„Vakar po pietų Rusijos prezidento Vladimiro Putino sveikatos būklė pradėjo smarkiai blogėti. Apie 20 val. Maskvos laiku budintys gydytojai iškvietė papildomą gydytojų komandą, kuri, atvykusi per penkiolika minučių, pradėjo gaivinti prezidentą, tuo metu Putino būklė buvo kritinė.

20.42 val. Maskvos laiku gydytojai sustabdė gaivinimą ir konstatavo prezidento mirtį. Apie tai, kas įvyko, buvo pranešta prie durų budintiems apsaugos darbuotojams.

Asmeniniu Dmitrijaus Kočnevo įsakymu prezidento rezidencijoje Valdajuje buvo užblokuotas kambarys, kuris buvo paverstas reanimacijos palata, kurioje mirė Putinas.

Gydytojai liko užrakinti su prezidento lavonu. Apsaugos pareigūnai liepė gydytojams nusiraminti, netriukšmauti ir laukti.

Dmitrijus Kočnevas vykdo Rusijos Federacijos Saugumo Tarybos sekretoriaus Nikolajaus Patruševo nurodymus. Be to, Kočnevo įsakymu buvo sustiprintas prezidento antrininko saugumas. Dabar klausimas, įskaitant būsimą gydytojų likimą, sprendžiamas.

Derybos, siekiant išsaugoti dabartinį režimą ir panaudoti Putino antrininką prezidento įvaizdyje, dėl proputiniško elito atstovų koalicijos, vadovaujamos Nikolajaus Patruševo, sukūrimo beveik baigtos.

Prieš pat Putino mirtį, kai jau buvo aišku, kad jis miršta, buvo svarstoma galimybė sukelti Putinui medicininę komą, taip išsaugant „šviežią lavoną“, kad po aiškaus apsisprendimo su įpėdiniu ir sklandžiai perkėlus galią, pristatyti „šviežiai mirusį“ visuomenei, tačiau šis variantas dėl jau įvykusios mirties dingo ir kaip pasielgs jo aplinka, taip pat sprendžiama“, – rašo „General SVR“.

 

Vėliau kanalo autoriai pranešė, ką neva buvo nuspręsta daryti su Putino kūnu.

„Putino lavonas buvo patalpintas į šaldiklį, kuriame anksčiau buvo laikomi užšaldyti maisto produktai. Gydytojai, dalyvavę gydant ir reanimuojant Putiną, buvo išskirstyti per kelis rezidencijos kambarius, juos tebesaugo prezidento saugumo tarnyba“, – rašė „General SVR“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(100)
(26)
(74)

Komentarai (8)

Susijusios žymos: