Ne dėl Rusijos. Peskovas atskleidė tikrąjį motyvą, kodėl rusai eina į karą  ()

Rusijos prezidento spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas įvardijo tikrąją priežastį, kodėl rusai dalyvauja Putino „specoperacijoje“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vladimiras Putinas valdo Rusiją nuo 2000 m., tačiau per daugiau nei du dešimtmečius jam nepavyko rasti būdo suvienyti žmones. Viskas, ką jo režimas galėjo sugalvoti konsoliduoti greitai skurstančią visuomenę, buvo karas.

Rusijos prezidento sekretorius Dmitrijus Peskovas patvirtino, kad norint rasti „darbo“ rusams, būtinai reikėjo surengti puolimą Ukrainos teritorijoje.

 

„Konsolidacijos lygis auga. Tam yra labai, labai patrauklios finansinės sąlygos. Mes tikrai kalbame apie gana įspūdingą sutartį. Daugeliui šios sąlygos yra tikrai lemiamos“, - sakė jis.

Kitaip tariant, Kremlius patvirtino, kad pagrindinis okupantų dalyvavimo Putino „specoperacijos“ motyvas yra ne patriotizmas ir fiktyvi „denacifikacija ir demilitarizacija“, o pinigai. Tikriausiai dėl tos pačios priežasties okupantai iš civilių Ukrainoje vagia buitinę techniką, pinigus, automobilius, net dėvėtus apatinius.

 

Skurdas, beviltiškumas, išsilavinimo trūkumas, kurį Rusijoje sukūrė Putinas ir jo bendražygiai, yra viskas, kas stumia jo žmones į žudynes Ukrainoje.

(42)
(3)
(39)

Komentarai ()

Susijusios žymos: