„Tapo tikru memu...“ Orbanas to nesitikėjo. Kas nutinka ES viršūnių susitikime (Video)  ()

Skandalingi Vengrijos ministro pirmininko Viktoro Orbano pareiškimai neliko nepastebėti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skandalingi Vengrijos ministro pirmininko Viktoro Orbano pareiškimai, ypač pastarasis, Budapešto narystės Europos Sąjungoje palyginimas su sovietų okupacija, taip pat susitikimas su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu, neliko nepastebėti Europos valstybių vadovų ir aukšto rango ES pareigūnų. Apie tai geriau nei bet kokie žodžiai byloja jų elgesys ES lyderių viršūnių susitikime, kuris šiomis dienomis vyksta Briuselyje.

Kol viršūnių susitikimo kuluaruose valstybių vadovai fotografavosi bendrai ir kažką aktyviai diskutavo, Vengrijos premjeras visą laiką buvo vienas. Atitinkama filmuota medžiaga jau tapo tikru memu internete.

Vaizdo įraše galite pamatyti tiesioginį pokalbį, kuriame dalyvauja Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas, Vokietijos kancleris Olafas Scholzas, Europos Komisijos pirmininkė Ursula von der Leyen ir kiti ES vadovai. Na, o Orbanas viską, kas vyksta, stebi iš šalies, būdamas vienas.

 

ES lyderių viršūnių susitikimas Briuselyje prasidėjo spalio 26 d. Valstybių vadovai susirinko aptarti visų pirma paramos Ukrainai kare su Rusija, taip pat įvykių Artimuosiuose Rytuose, kur spalio 7 dieną palestiniečių grupuotės „Hamas“ kovotojai įsiveržė į Izraelį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(211)
(2)
(209)

Komentarai ()

Susijusios žymos: