„Vieniša kova“. Zelenskis jaučiasi „išduotas sąjungininkų“. Kas nutiko  (30)

Savo pokalbiuose telefonu ir užsienio kelionėse Ukrainos lyderiui, pasak autoriaus Simono Shusterio, vis sunkiau įtikinti pasaulio lyderius, kad stabili pagalba Ukrainai visiškai atitinka jų pačių nacionalinius interesus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žurnalas „Time“ paskelbė vedamąjį straipsnį apie Ukrainos prezidentą Volodymyrą Zelenskį ir jo nuotrauką viršelyje.

Straipsnio autorius yra Simonas Schusteris. Jis kalba apie prezidento sunkumus išlaikyti tarptautinės bendruomenės dėmesį į karą Ukrainoje, ypač JAV, ypač po naujo konflikto Izraelyje sprogimo, mini rimtas korupcijos problemas ir kt.

Leidinys pasakoja apie Volodymyrą Zelenskį, jo kovą už tarptautinę pagalbą Ukrainai ir su nuotrauka ant viršelio.

„Niekas netiki Ukrainos pergale taip, kaip aš. Vieniša Volodymyro Zelenskio kova“, – rašoma žurnalo viršelyje.

Autorius pažymėjo, kad Rusijos invazijos pradžioje Zelenskio misija buvo išsaugoti žmonijos simpatijas Ukrainai. Dabar jo užduotis tapo šiek tiek sunkesnė. Savo telefono skambučiuose ir užsienio kelionėse jis turi įtikinti pasaulio lyderius, kad stabili pagalba Ukrainai visiškai atitinka jų nacionalinius interesus. Daugėjant pasaulinių krizių, tai pasiekti darosi vis sunkiau.

 

Po vizito Vašingtone „Time“ sekė prezidentą ir jo komandą atgal į Kijevą, tikėdamasis suprasti, kaip jie reaguos į gautus signalus, ypač į nuolatinius raginimus Zelenskiui kovoti su korupcija savo vyriausybėje ir blėstantį karo entuziazmą.

Anot autoriaus, Zelenskis labiausiai jaučiasi savo Vakarų sąjungininkų išduotas. Jie paliko jį be priemonių laimėti karą, tik priemonių jam išgyventi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(9)
(4)

Komentarai (30)