[ŽT] „Ten tiesiog lyja bombomis.“ Ždanovas skelbia apie smogiamąjį kumštį. Kas vyksta (Video)  ()

Rusijos okupacinių pajėgų daliniai neatsisako bandymų apsupti Avdijivkos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos okupacinių pajėgų daliniai, remiami aviacijos, neatsisako bandymų apsupti Avdijivkos Donecko srityje, sakė karo ekspertas Olegas Ždanovas.

„Rusijos aviacija dirba labai sunkiai... Jie tiesiog bombarduoja miestą, bandydami kiek įmanoma nušluoti jį nuo žemės paviršiaus“, – aiškino jis. Karo ekspertas teigia, kad pagrindinis priešo pranašumas Avdijivkos kryptimi yra jų kiekis.

„Pranašumas yra skaičiai: tiek gyva jėga, tiek įranga ir ginklais. Jų tiesiog daug“, – pažymėjo jis.

Karo analitikas pažymi, kad Rusijos Federacija rengia trečiąją Avdijivkos puolimo bangą, o Ukrainos ginkluotosios pajėgos įsibrovėliams ir priešo logistikai smogia nuotoliniu būdu.

„Priešas pergrupuoja kariuomenę Avdijivkos rajone. Kariai atvyksta ir žengia į operatyvines zonas – ruošiasi puolimo veiksmams“, – perspėjo jis.

 

Ekspertas mano, kad pagrindinė naujojo Rusijos Federacijos šturmo kryptis gali būti Avdijivkos kokso ir chemijos gamykla.

„Tai yra labiausiai įtvirtinta vieta ir čia turime visas galimybes išlaikyti gamyklą ir padaryti didžiausią žalą priešui“, – pridūrė Ždanovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(31)
(0)
(31)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: