Beprotiški įvykiai. „Bl##. Dešinėje, kairėje, jie visur, bl ##! Kas vyksta. Jūs tik pažiūrėkit“ (Video)  ()

Pirmieji apie įvykius pranešė Krymo gyventojai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų strateginės komunikacijos direktoratas (Ukrainos ginkluotųjų pajėgų „Stratcom“) šeštadienio, lapkričio 4 d., vakarą paskelbė apie „sėkmingą smūgį jūrinei ir uosto infrastruktūrai“ „Zaliv“ laivų statykloje, kuri įsikūrusi Kerčės mieste Rusijos aneksuotame Kryme.

Apie „Zaliv“ laivų statybos infrastruktūros apšaudymą, pirmiausia, ir sužinota iš pačių Krymo gyventojų. Jie pirmieji vietiniuose viešuose puslapiuose paskelbė vaizdo įrašą apie oro gynybos sistemų veikimą virš įlankos prie Krymo tilto, ant kurio buvo nedelsiant paleista dūmų uždanga, kaip pastaruoju metu, kilius grėsmei, visada ir daroma.

Vieno iš šių vaizdo įrašų, paskelbto „Telegram“ SOTA kanalu, autorius labai emocingai apibūdino situaciją Kerčėje.

„Bl**. Dešinėje, kairėje, jie visur, ###! Kas vyksta? Jūs tik pažiūrėkit“, - oro gynybos darbo užkulisius komentavo vyras.

 

Be to, vietos gyventojai, stebėję, kas vyksta virš Kerčės sąsiaurio, ir viską filmavę kameromis, abejojo ​​Krymo okupacinės „valdžios“ išsakyta versija, kad „viskas gerai“.

„Telegram“ kanalo „Krymskij veter“ duomenimis, apšaudant „Zaliv“ gamyklą, „mažas raketinis laivas „Askold“ sulaukė mažiausiai trijų smūgių.“

„Šis sparnuotųjų raketų „Kalibr“ nešiotojas yra vienas naujausių ir moderniausių Rusijos Juodosios jūros laivyno laivų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(67)
(0)
(67)

Komentarai ()

Susijusios žymos: