Pasiekta už 20 km. HIMARS ištaškė Rusijos karinės technikos koloną (Video)  ()

Kaip teigiama gynybos pajėgų vaizdo įraše, kelyje netoli gyvenvietės Chersono srityje rusų mašinos buvo išrikiuotos tvarkingoje kolonoje. Po to virš jų praskriejo trys HIMARS raketos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų raketos pasiekė Rusijos karinės technikos koloną, kuri gabeno amuniciją per okupuotos Chersono srities dalies teritoriją. Dėl smūgių priešas neteko apie 45 žmonių – žuvo ar buvo sužeisti. Taip pat detonavo šoviniai degančiuose sunkvežimiuose.

Nurodoma, kad technikos vilkstinė judėjo netoli Hladkivkos kaimo Chersono srityje. Vaizdo įraše matosi, kaip keliu vienas po kito judėjo 11 automobilių – juos užfiksavo ukrainiečių dronas. Po to buvo atlikti trys smūgiai: iš pradžių dvi raketos pataikė į kolonos priekį ir galą, vėliau atskriejo dar viena. Dėl vieno iš smūgių prasidėjo sviedinių, kurie buvo vežami į fronto liniją, detonacija.

Dėl sėkmingo Ukrainos karių rengimo Rusijos ginkluotosios pajėgos neteko 45 žmonių: 20 žmonių buvo sužeista, 25 žmonės žuvo. Be to, buvo sunaikinti 6 vnt. karinės įrangos.

 

 

OSINT tyrėjai nustatė tikslias smūgio koordinates – šis taškas yra 46.41424, 32.64432. Teritorija yra į šiaurės rytus nuo Hladkivkos, 21-25 km nuo galimos Ukrainos ginkluotųjų pajėgų raketų paleidimo vietos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(115)
(2)
(113)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: