„Dega ištisos kolonos!..“ Rusai bus šokiruoti. Per TV paskelbta griežtai slepiama paslaptis (Video)  ()

Tiesa netikėtai prasiveržė į Rusijos žiniasklaidos eterį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariuomenės nuostoliai ir pralaimėjimai Ukrainoje pasiekė tokį mastą, kad apie juos atvirai pradėjo kalbėti net federalinių Rusijos televizijos kanalų propagandistai. Ukrainos žurnalistas ir tinklaraštininkas Denisas Kazanskis savo „YouTube“ kanale išanalizavo iš karto kelias Rusijos žiniasklaidos laidas.

Pavyzdžiui, buvęs „DLR“ kovotojų lyderis, dabartinis Valstybės Dūmos deputatas Aleksandras Borodajus „Pirmojo kanalo“ eteryje pripažino, kad Ukraina kovoja labai efektyviai, o Rusija patiria didelių nuostolių dėl kasetinės amunicijos. A. Borodajus taip pat skundėsi FPV dronais, kurie savanorių dėka patenka į Ukrainos ginkluotąsias pajėgas ir daro labai didelę žalą Rusijos kariuomenei.

Propagandistai, kurie anksčiau kalbėjo tik apie nuolatines pergales, pasakodami, kaip lengvai Rusija susidoroja su Ukraina, dabar vienas po kito pažodžiui pripažįsta, kad Rusijai viskas labai rimta, o Rusijos kariuomenės padėtis kairiajame Dniepro krante itin niūri.

Tuo pat metu Rusijos propagandistų „YouTube“ kanaluose padėtis dar labiau apgailėtina. Rusų karo korespondentai išsako dar daugiau nemalonių faktų.

 

Kazanskis paskelbė laidos su Rusijos karo korespondentu Aleksejumi Živovu, kuris kalbėjo apie padėtį Chersono srityje ir situaciją prie Avdijivkos, fragmentą.

„Štai šis puolimas, kurį vykdo Rusija, jau kainavo Rusijai nepaprastai brangiai“, - sakė jis.

A. Živovas sakė, kad ypatingą žalą Rusijos kariuomenei daro Ukrainos dronai, kuriuos Ukrainos ginkluotosios pajėgos naudoja itin efektyviai ir tiksliai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(86)
(5)
(81)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: