Bebrai ieškojo vilkų. Neįtikėtina sprogimų Rusijoje versija  ()

Svitanas mano, kad gali būti ir daugiau atakų prieš Rusijos karinius objektus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininkas Romanas Svitanas išanalizavo Rusijos kariniuose objektuose įvykusius sprogimus ir išsakė netikėtą versiją. Jis mano, kad tai galėjo būti dronų smūgiai arba žvalgybos darbas.

Jis tai pasakė „24 kanalo“ eteryje.

Romanas Svitanas mano, kad galingus sprogimus Tambovo parako gamykloje galėjo sukelti arba Ukrainos bepiločiai orlaiviai, arba speciali žvalgybos operacija.

„Matyt, mūsų „Bebrai“ Tambove ieškojo „Tambovo vilkų“. Atstumas nuo centrinių Ukrainos regionų iki ten yra apie 1000 km. Tad ten galėjo jau darbuotis žvalgyba, nes nuotolis dar 700 km, o „Bebrai“ taip toli esančio taikinio nepasiektų. Nesunku atlikti užduotį sprogmenis pakabinus ant dronų. Tai galima padaryti nuo Maskvos iki Sachalino, o parako gamyklos gerai dega“, – aiškino jis.

 

Romanas Svitanas taip pat pakomentavo sprogimus kariniame dalinyje netoli Volgogrado.

„Tie patys „Bebrai“ galėjo pasidarbuoti Volgograde arba tai galėjo būti žvalgybos agentai. Kompetentingi veiksmai, mūsų žvalgyba Rusijoje tikriausiai sustiprėjo ir vykdo kovines užduotis. Matomas didžiulis darbas ir tikriausiai jų daugės“, – sakė jis.

* „Bebras“ – Ukrainos naudojamas drono modelis, galintis nuskristi 1000 km.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(31)
(0)
(31)

Komentarai ()

Susijusios žymos: