„Viskas slepiama!“ Z-kanalai putoja iš pykčio. Didžiulis Rusijos armijos pralaimėjimas (Video)  ()

Ukrainos kariai sudaužė Rusijos konvojų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-11-18 „Viskas slepiama!“ Z-kanalai putoja iš pykčio. Didžiulis Rusijos armijos pralaimėjimas (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sunaikinus Rusijos ginkluotųjų pajėgų karinę koloną kairiajame Chersono srities krante, okupantai patyrė labai didelių nuostolių. Po šio incidento dešimtys rusų karių namo grįžo cinkuotuose karstuose.

Tai rašo įtakingas Rusijos „Telegram“ kanalas „VČK-OGPU“, siejamas su Rusijos Federacijos specialiosiomis tarnybomis, praneša Dialog.UA.

Vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotas Rusijos konvojaus sumušimas Gladkivkos kaime, Ukrainos ginkluotosios pajėgos paskelbė lapkričio 11 d. Šis vaizdo įrašas sukėlė labai aštrią Z-kanalų reakciją, kuriuose pasipylė kaltinimai Rusijos vadovybei dėl to, kad ši išstato karius Ukrainos smūgiams. Rusijos gynybos ministerija į šį incidentą kol kas nereagavo.

„Telegram“ kanalas tikina, kad ši istorija nutiko lapkričio 10 d., ir buvo sunaikinta ne viena, o dvi Rusijos ginkluotųjų pajėgų Centrinės karinės apygardos 41-osios jungtinės kariuomenės 35-osios atskirosios motorizuotosios šaulių brigados kolonos.

„Lapkričio 10 d. per Ukrainos ginkluotųjų pajėgų smūgį žuvo 76 Rusijos kariškiai. Juos buvo nuspręsta panaudoti „diversiniam manevrui“. Šis faktas kruopščiai slepiamas“, - rašoma šaltinyje.

 

Jo duomenimis, Dniepro štabas įsakė dviem minėtos brigados batalionams žygiuoti į Hola Prystanės rajoną okupuotoje Chersono srityje. Tokios veiklos pagalba esą rusų vadai bandė suklaidinti Ukrainos ginkluotąsias pajėgas dėl savo planų šia kryptimi.

„35-osios atskirosios gvardijos motorizuotų šaulių brigados 1-ojo motorizuotojo šaulių bataliono personalas buvo pakrautas į autotransportą be tinkamos ekipuotės ir dviem kolonomis žygiavo į Gladkivkos rajoną. Būnant Gladkivkoje abi 1-ojo šaulių bataliono kolonos buvo apšaudytos Ukrainos ginkluotųjų pajėgų, dėl to žuvo 76 kariškiai“, - teigė Rusijos šaltinis.

 

Jis patikina, kad Rusijos ginkluotųjų pajėgų vadai stengiasi nuslėpti tikrąją informaciją apie pralaimėjimo priežastis.

Pažymėtina, kad šiuo metu nėra jokio išsakytos informacijos patvirtinimo. Rusijos Federacijos gynybos ministerija apsimeta, kad pralaimėjimo nebuvo, nepaisant to, kad yra vaizdo įrašas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(65)
(0)
(65)

Komentarai ()

Susijusios žymos: