„Tai yra baisu. Kai žaidžiu su rusais, noriu su savimi turėti ginklą“  ()

Ukrainos sportininkė Dajana Jastremska sukritikavo teniso federacijos sprendimą leisti rusėms dalyvauti turnyruose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai pranešė BTU.

Pasak Dajanos, Tarptautinė teniso federacija apsimeta, kad nieko nevyksta. Tenisininkė žurnalistams pasakojo, kaip ji ne kartą pranešė organizacijai, kad Rusijos tenisininkės atvirai remia diktatorių Vladimirą Putiną ir jo vykdomą išpuolį prieš Ukrainą. Tačiau iš federacijos vadovybės nesulaukė absoliučiai jokios reakcijos.

„Kam labiausiai reikia priminti, kad vyksta karas, yra Tarptautinei teniso federacijai. Jie pamiršo, kad vyksta karas. Mane erzina jų pozicija leisti Rusijos tenisininkėms dalyvauti turnyruose“, - pabrėžė Dajana.

Sportininkė pridūrė, kad tenisas yra viena iš nedaugelio sporto šakų, kur užmerkiamos akys prieš rusų paramą agresijos karui. O tai beviltiška, juolab kad kai kurie Rusijos Federacijos atstovai net neslepia remiantys Ukrainos užpuolimą.

 

„Kaip mes jaučiamės, kai tenka su jais žaisti? Kai žaidžiu su rusėmis, noriu, kad su savimi turėčiau ginklą..... Ukrainoje vyksta genocidas ir nesąžininga, kad turime toliau žaisti su Rusijos Federacijos atstovais, tarsi nieko nebūtų įvykę“, - sakė Jastremska.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(26)
(4)
(22)

Komentarai ()

Susijusios žymos: