„Tai kerštas. Žuvo visi 8 vadai.“ Rusai to nesitikėjo. Ką padarė įsiutusi Ukraina (Video, foto)  ()

Dešimtys rusų kareivių žuvo, o dar šimtai buvo sužeisti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos kariškiai užpuolė Rusijos karinio personalo 810-osios jūrų pėstininkų brigados sankaupos vietą, buvusią okupuotoje Chersono srities teritorijoje. Yra žinoma, kad dešimtys rusų kareivių žuvo, o dar šimtai buvo sužeisti.

„Smogė Gynybos pajėgos, nenorėčiau plačiau komentuoti, jautri informacija. Smūgis tikrai buvo padarytas, vadovybės štabo ir personalo nuostoliai buvo dideli“, - pranešė leidinys „RBC-Ukraine“, remdamasis patikimu šaltiniu, kuris pabrėžė, kad „smūgis buvo sėkmingas“.

Būtent šią ataką prieš Rusijos kariuomenę Ukrainos kariškiai pavadino kerštu už Rusijos puolimą Zaporižios kryptimi, tada buvo užpulta 128-oji atskiroji kalnų puolimo brigada (OGShBr).

„Uždengė“ užpuolikus Rusijos raketų ir artilerijos pajėgų dieną per apdovanojimo ceremoniją (lapkričio 19 d.). Apšaudyta buvo 810-oji Sevastopolio jūrų pėstininkų brigada Chersono srityje, pridūrė šaltinis.

Pasak šaltinio, paskutinis šios brigados vadas pavargo dar lapkričio 8 d. O dar septynis brigadų vadus Ukrainos ginkluotosios pajėgos taip pat likvidavo.

Apie tai rašė „Madjar“ padalinio vadas Robertas Brovdi.

Atpildas. Bumerangas. Praėjus dviem savaitėms po atakos į 128-ąją, jaučiate skausmą, mes tikrai žinome“, – rašė jis savo „Telegram“ kanale.

Anot jo, žuvo 25 okupantai, dar apie šimtas buvo sužeista. Rusai kruopščiai slepia nuostolius.

 

Tinkle jau pasirodė vaizdo įrašas apie tai, kas įvyko.

Į renginį, vykusį  Donecko srityje Starobeševės ​​kaime, atvyko Rusijos dainininkė Polina Menšich iš Maskvos, ji  buvo įtraukta į žuvusiųjų sąrašą.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(117)
(1)
(116)

Komentarai ()

Susijusios žymos: