Ar "Apple" ketina sukurti stalinį "iPad"?  (8)

Gali būti, kad "Apple" bandys sukurti ir rinkai pateikti naują gaminį, atrodantį kaip stalinis kompiuteris, bet turintį ir jutiklinio ekrano funkcijų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie "Apple" užregistruotus patentus rašantis internetinis blogas "Patently Apple" paviešino braižinius su patentu, pavadinimu „Aukso gysla: susipažinkite su iMac Touch“. Brėžiniuose vaizduojamas kompiuterio ekranas, primontuotas prie sukamo pagrindo, kuris leidžia monitorių pasukti į horizontalią padėtį ir naudoti jį kaip jutiminį ekraną. Tai tarsi kompiuteris "iMac" ir milžiniškas "iPad" viename. Patente taip pat aprašoma, kaip "Apple" ketina pereiti nuo OS X operacinės sistemos prie "iPad" ir telefonuose "iPhone" veikiančios iOS.

Pasirodo, šis patentas buvo išleistas jau sausį, tačiau tik dabar "Patently Apple" galėjo patvirtinti, kad dokumentai yra autentiški. Žinoma, patento užregistravimas nereiškia, kad toks produktas bus pagamintas iš viso arba nepasikeis prieš paleidžiant jį į rinką. Technologijų apžvalgininkai jau kurį laiką tikėjosi iš "Apple" tokio hibrido.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (8)

Susijusios žymos: