Solovjovo gėda. „Netapatinkit mūsų su Putinu.“ Kas vyksta (Foto)  ()

Rusijos propagandistai apie menininkę nerašo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

32 metų Rusijos televizijos laidų vedėjo Vladimiro Solovjovo dukra iš antrosios santuokos, JAV gimusi aktorė Jekaterina Solovjova gyvena Maskvoje, tačiau nepritaria Kremliaus politikai.

Rusijos propagandistai šį faktą ignoruoja ir apie menininkę nerašo, nors žino, kad ji kategoriškai nepritaria savo tėvo ir Rusijos prezidento Vladimiro Putino žodžiams, rašo OBOZ.UA.

Neseniai Jekaterina Solovjova naujos „ekstremistinės organizacijos“ pripažinimą Rusijoje pavadino kvailu pokštu ir absurdo teatru.

„Neegzistuojančias nekenksmingas organizacijas pripažįstame ekstremistinėmis, o „Hamas“ rengiame priėmimus Kremliuje. Net Orwellas susirgtų nuo persisotinimo. Priminsiu, kad už smurtą šeimoje vis dar turime tik baudas“, – viename paskutinių savo įrašų rašė Solovjovo dukra.

Tai ne pirmasis jos pareiškimas prieš Kremlių. Savo vaizdo įrašuose 2022 m. Solovjova pasisakė prieš karą, tačiau yra vienas didelis niuansas. Propagandisto dukra nesmerkia nei rusų, nei kariuomenės, o atvirkščiai – ragina anglakalbę auditoriją užjausti Rusijos Federacijos gyventojus.

 

Ji prašė netapatinti rusų su Putinu ir skundėsi sunkiu gyvenimu bei tvyrančia neapykanta. Vėliau Solovjova uždarė visus savo socialinius tinklus, įskaitant „Twitter“, o dabar vykdo opozicijos veiklą su nedidele kiek daugiau nei tūkstančio žmonių auditorija.

Be to, ji, pasak RosSMI, ir toliau gyvena ir dirba Maskvoje. Pavyzdžiui, Solovjovos pjesė „28 dienos“ jau metus statoma Rusijoje, kurią ji reklamuoja savo „Instagram“ tinkle.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(3)
(15)

Komentarai ()

Susijusios žymos: