„Psichologinis poveikis neįtikėtinas. Karas baigsis per 2 savaites.“ JAV bus šokas. Skelbiamas grandiozinis smūgis (Video)  ()

„Tai galima padaryti per dvi savaites be jokių problemų.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmiausia Garis Kasparovas priminė, kad yra paprasčiausias ir efektyviausias būdas greitai užbaigti karą Ukrainoje – aprūpinti Ukrainos ginkluotąsias pajėgas reikiama ginkluote ir įranga. Garsusis šachmatų didmeistris pasakė taip: „Net ir šiandien karus galima laimėti tiekiant ginklus, kurie saugomi Amerikoje. Nėra jokios problemos. F-16 uždarys fronto liniją valdanžių rusų sraigtasparnių temą. Mes gi žinome, kad rusų koviniai sraigtasparniai paprasčiausiai neleidžia tankams pajudėti, o F-16 juos tuoj pat nušluotų“.

Gario Kasparovo interviu Alesiai Bacman galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Rusijos opozicijos politikas patikino, kad vos vienas Ukrainos politinės vadovybės priimtas sprendimas galėtų paspartinti Ukrainos pergalę: „Didieji bepiločiai orlaiviai gali sugriauti tiltą. Suprantate, jei tiltas sugriūtų šiandien, psichologinis poveikis būtų neįtikėtinas. Tai galima padaryti per dvi savaites be jokių problemų. Tam reikia politinės valios, o jos nėra, Putinas supranta, kad tokios valios nėra“.

 

 

Garis Kasparovas taip pat išsakė savo požiūrį, kodėl Vakarai vis dar nesuteikia Ukrainai visko, ko reikia, kad ji laimėtų: „Tiesą sakant, Amerikoje šiandien yra suvokimas, kad Rusijos žlugimas yra didžiausia nelaimė, kurią jie gali įsivaizduoti, nes tai veda prie nenuspėjamų pasekmių, tai yra ji mano, kad reikia ieškoti kitų sprendimų. Šie sprendimai susiję su karo „įšaldymu“ arba perkėlimu į „šliaužiantį“ režimą, o tai naudinga Putinui, nes karas jau plinta visame pasaulyje“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(174)
(8)
(166)

Komentarai ()

Susijusios žymos: