„Per 10 minučių 40 galingų sprogimų.“ Ką daro Izraelis  ()

Izraelio Gynybos Pajėgos (IDF) pirmadienį tęsia operacijas prieš „Hamas“ objektus Gazos Ruože.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiandien IDF sausumos ir oro pajėgų daliniai tęsia kovą Gazos Ruože. Atakuoti keli raketų paleidimo įrenginiai, teroristų infrastruktūra, kariniai sandėliai ir patys „Hamas“ kovotojai. Pranešama, kad visos komunikacijos šiaurinėje ir centrinėje Gazos Ruožo dalyse neveikia. Remiantis kita informacija, beveik visas Gazos Ruožas liko be interneto.

Gazos Ruožo gyventojai BBC žurnalistams sakė matę Izraelio tankus ir kitus šarvuočius Chan Juniso miesto pakraštyje, netoli sienos su Izraeliu.

Izraelis taip pat praneša, kad pirmadienį vėl surengė smūgius Libano teritorijoje. IDF socialiniuose tinkluose pranešė, kad smūgiai buvo įvykdyti reaguojant į atakas iš Libano teritorijos.

 

Izraelio ministro pirmininko Benjamino Netanyahu patarėjas Markas Regevas BBC sakė nesutinkantis su palestiniečių teiginiais, kad Gazos Ruože nebėra saugių vietų. Anot jo, Izraelis nubrėžė naujas saugumo zonas, o vietos gyventojai gali ir turi ten persikelti. Regevas patikino, kad Izraelis atakuoja tik „Hamas“ ir organizacijos objektus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai ()